Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tratament revitalizant motoare, cutii de viteza, pompe servo
30 lei
Brand
XADO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Revitalizantii Xado constiutie inventia de baza a producatorului si constau in DEPUNEREA de substanta metalo-ceramica, care in final atinge 750 de unitati de duritate si 0,06 rugozitate. Asta inseamna o duritate cam ca a diamantului si o frecare aproape NULA.

Prin modul de concepere si realizare, moleculele revitalizantului se duc acolo unde frecarile, implicit uzurile sunt mai mari. Depunerea se face DIRIJAT, mai mare catre zonele cu sarcini pe masura. Asdta face ca, in final, SA SE REFACA GEOMETRIA INITIALA A PIESEI.

Refacerea este spre 100% daca uzura este in limitele de depunere ale produsului (pana la 0,2 mm in motor si cutii de viteze - pina la 2 mm in reductoarele de sarcni mari).

Important: prin proprietatile dielectrice ale revitaluzantului, acesta impiedica aparitia descarcarilor de sarcini electrostatice dintre piesele aflate in miscare, implicit a deteriorarii suprafetelor acestora.

Revitalizantul se foloseste la motoare (indiferent de marimea acestora), cutii de viteze, servodirectii, trasee de alimentare, reductoare, rulmenti, arme, etc.
Din Gura in Gura